Apple zahájí WWDC 10. června 2024

Letošní WWDC konference se pro všechny Apple vývojáře zahájí začátkem léta.

Apple právě oznámil, že letos pořádá svoji tradiční akci věnovanou vývojářům Worldwide Developers Conference (WWDC) a to online formou od 10. do 14. června 2024.

Na letošním WWDC24, kam mají všichni vývojáři vstup zdarma, se dozvíš o nejnovějších inovacích ohledně systémů iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS.

Apple si klade za cíl podporovat vývojáře v rozvoji jejich aplikací a her, a proto jim konference nabídne exkluzivní možnost spojit se s Apple experty a seznámit se s nejnovějšími nástroji, frameworky a funkcemi.

Všichni vývojáři a zároveň studenti se budou moci seznámit s nejnovějším softwarem a technologiemi společnosti Apple a v průběhu týdne se zapojit do WWDC24 v aplikaci Applu pro vývojáře, na webu a na YouTube. Aktuální ročník nabídne video workshopy, příležitosti k rozhovorům s designéry a inženýry z Applu a propojení s celosvětovou komunitou vývojářů.

Mimo to v Apple Parku proběhne v den zahájení konference také osobní meeting, na kterém budou moci vývojáři sledovat keynote, potkat se s členy Apple týmu a zapojit se do speciálních aktivit. Počet míst je omezen a informace k tomu, jak se na tuto akci přihlásit, jsou uvedeny na stránce věnované vývojářům a v aplikaci.

Další podrobnosti o letošním ročníku konference Apple včas zveřejní v aplikaci Applu pro vývojáře a na webu pro vývojáře.